top of page
VÅRE TESTER

Credibility Lie Detection Technology er et lite selskap, men har de siste årene vert en av de teknologiledende leverandørene i verden innen instrumentell løgndeteksjon. Produktspekteret vårt gjør oss i stand til å løse problemstillinger raskere, billigere og mer treffsikkert enn andre.

Stockholm Sweden Panorama

Credibility Lie Detection Technology www.logndetektortest.com

Polygraph Løgndetektor

Løgndetektortest

Polygraf, eller løgndetektor er den testen som har vert i bruk lengst, og som brukes av myndigheter i over 70 land. En av fordelene med løgndetektortesten er at spørsmål raskt kan formes ut fra det unike behovet dere har og likevel leverer den høy nøyaktighet. Polygraftester er svært godt egnet til å teste spørsmål om utroskap, tyveri, spørsmål om overgrep, test av mistenkte og dømte pedofile og bakgrunnssjekk. Løgndetektortesten er ofte brukt som site ledd i en "hurdle approach".

IntegrityView online løgndetektor
IntegrityView

IntegrityView er verdens mest treffsikre online minnedeteksjonstest ('løgndetektor'), som i løpet av 10-12 minutter finner ut av sannhet og løgn. Uansett om du oppholder deg i Stockholm, Oslo eller Bergen, kan testen gjennomføres med høy treffsikkerhet hjemmefra ditt eget hjem. Denne testen er per streng definisjon ikke en tradisjonell løgndetektor, men testresultatet kan likevel avdekke sannhet og løgn når resultatet måles opp mot påstanden til den som testes. IntegrityView er en vitenskapelig solid test som brukes som bevis i rettssaker i land som har adoptert Daubert Standarden. 

Spesialtilpassede tester

Vi har flere innovative tester som foreløpig ikke er offentliggjort. Blant annet har vi online RT-, algoritmebaserte og treffsikre ID tester. Treffsikre, skalerbare, plug'n play bakgrunnssjekk-tester som i prinsipp kan teste millioner av mennesker på en enkelt dag. Er du leder i et forsikringsselskap og ønsker deg teknologi som reduserer risiko, og som ikke oppleves som integritetskrenkende av kundene? Da har vi flere løsninger til deg. Våre løsninger kan relativt enkelt bygges inn i deres eksisterende infrastruktur

VITENSKAPELIGE TESTER

Alle tester vi tilbyr har vert gjenstand for vitenskapelig forskning og utvikling. Nye metoder som aIAT / IntegrityView har utspring fra forskning ved universitet og ledende fagmiljø innen løgndeteksjon, og kognitiv nevropsykologi.

I motsetning til vår mennskelige vurderingsevne, blir instrumentelle tester stadig forbedret med hensyn på standardisering og objektivitet.

Enten du er en enkeltperson som mistenker at partneren har vert utro, eller et rekrutteringsbyrå som ønsker å teste et større antall personer, så har vi løsninger som er tilpasset de fleste situasjoner.

Vitenskapelig løgndetektortest forskning
bottom of page