top of page

Løgndetektor – Avslør sannheten med en profesjonell løgndetektortest

Ørjan Hesjedal er den eneste polygrafisten i Norge med utdannelse fra en American Polygraph Association-sertifisert skole, og har utført løgndetektortester i Norge og utland de siste ti årene. 

Om du har sett løgndetektortester på norsk TV, så er det sannsynligvis tester utført av Hesjedal. Ved siden av tester utført i humorprogrammer på TV har vi utført tester i et stort spekter av alvorlige saker. 
Det inkluderer omfattende tester for danske Ekstrabladet som i flere år har gransket ITFactory-svindelen, flere høyprofilerte drapssaker i Norge og testing i fengsel av overgrepsdømte med noen av Norges strengeste straffer.
 

Hesjedal har også bidratt til å få flere uskyldig anklagede frikjent og uskyldig dømte i overgrepssaker renvasket.
Mest av alt har Hesjedal utført tester i utroskapssaker og tilsvarende problemstillinger. 

Fra TV har du kanskje sett våre tester utført på alt fra komikere til norske toppolitikere. eller i programmer som Senkveld, Stian Blipp show, Lystløgner, Klovn til kaffen, Ærlige Norge, Den nakne sannhet og flere tilsvarende programmer i Danmark. 

Siden 2014 har vi samarbeidet med forskere ved Universitetet i Padova for å utvikle minnedeteksjonstesten IntegrityView. IntegrityView er kognitiv nevropsykologisk minnedeteksjonstest som er akseptert som bevis i rettssystemer som følger den vitenskapelige Daubert-bevisstandarden.
 

Hesjedals lidenskap for polygraftesting begynte i 2006 og har alltid vært drevet av ønsket om å levere høyest mulig treffsikkerhet i hver eneste løgndetektortest, uansett anklager eller mistanker. Hos oss står kvaliteten på arbeidet i fokus, og vi er opptatt av å behandle alle klienter respektfullt og profesjonelt, uavhengig av skyld.


Står du overfor en situasjon der sannheten er avgjørende? Vår løgndetektortest kan være den rette løsningen for deg.

 

Vi tilbyr følgende løgndetektortester:

Utroskapstest med løgndetektor: Å mistenke partneren for utroskap, eller å bli beskyldt for utroskap er ødeleggende for parforholdet og livsgnisten. En test hos oss kan punktere mistankene sånn at dere får mulighet til å få tilbake et normalt liv igjen.  

Sedelighetstest: Test med løgndetektor finner av hva som har skjedd i saker med anklager om upassende seksuell oppførsel, voldtekt, sovevoldtekt, antasting og lignende. Er du uskyldig og har blitt anklaget, men har kanskje ikke hørt så mye fra politiet eller den som anklaget deg på en stund? Du bør ikke vente med å ta test hos oss. De sakene ruller ofte fortere i bakgrunnen enn du er klar over. Dess lengre du venter, dess vanskeligere blir det for deg å snu saken.

 

Tyverianklager: Vår løgndetektortest kan gi klarhet i anklager om tyveri, enten det er på arbeidsplassen, i familien eller blant venner.

 

TV og medier: Vi tilbyr skreddersydde løgndetektortest-løsninger for TV og media.

 

Utdrikningslag: Skap uforglemmelige minner med en løgndetektortest som en del av festlighetene. Løgndetektortest i utdrikningslag er ubeskrivelig morsomt. 


Ønsker du en test med de mest treffsikre testene som finnes i verden? Da kombinerer du polygraftest og IntegrityView. Om du viser frem to slike tester som begge viser at du snakker sant, må man være litt spesiell eller redusert om man da likevel velger å tro at du har gjort det du er anklaget for. 
 

For mange er dette med løgndetektortest noe ukjent og også et steg man ikke hadde sett for seg at man skulle ta. 
Da er det naturlig at det også er mange spørsmål om tester og gjennomføring som surrer i hodet. På denne hjemmesiden finner du en egen side om testenes treffsikkerhet, og en FAQ side som kort og enkelt forklarer ting du bør kjenne til før du bestiller en test. Bruk knappene i menyen oppe til høyre for å klikke deg videre til andre relevante sider.

Polygraftest 1 - Kr 6900,-. (1-3 spørsmål om samme tema)
Polygraftest 2 - kr 7500 (2-4 spørsmål om flere tema) 
Om det er to personer som skal ta test er det halv pris for test nr 2. 

IntegrityView test online - 1 spørsmål (Denne testen kan du ta hjemmefra via datamaskinen)

Pris: Kr 2900,- (med Hesjedal tilstede via Zoom),

Kr 1900 om dere tar testen selv. 

Reisekostnader tilkommer for tester som ønskes på annen dag og sted enn tider som er tilgjengelig på siden BESTILL TIME. 

All kontakt med oss er taushetsbelagt fra vår side. Taushetsplikten kan brytes i tilfeller der noen gir informasjon til oss om noe som utgjør en konkret trussel om noens liv og helse. For eksempel: drapstrusler, voldstrusler, ønske eller planer om å forgripe seg på noen og tilsvarende. Terskelen for når taushetsplikten kan brytes skal være høy. 

Selv om du ikke har bestemt deg ennå for hva du skal gjøre, så er du velkommen til å slå av en hyggelig prat med oss. Telefonnummeret finner du lengre opp på siden. Eller send oss en melding med spørsmål du har. 

Hvor treffsikker er en løgndetektor

Send oss en melding

arrow&v

Takk for melding! Du hører fra oss

Løgndetektor | Credibility Lie Detection Technology

"...polygraph is the single  most effective and productive tool for acqiuring and developing valid, reliable, and often critical information from people who otherwise prefer that information not be known". 

Joint statement by NSA and DIA, 2011

Tester med løgndetektor utføres i Norge, Sverige, Danmark, Oslo, Bergen, Trondheim, Kristiansand, Stockholm, Göteborg og Malmö. Ønsker du test utført et annet sted? Ta kontakt, så ordner vi det. 

bottom of page