KONTAKT OG PRISER

Vi har base i Bergen, men utfører tester i de største byene i Norge, Sverige og Danmark. 

I kontaktskjemaet under kan du sende oss forespørsel om test på ønsket sted og dato.

 

OPPDATERT INFORMSJON RELATERT TIL SMITTEVERN:

7.januar 2021: På grunn av økning i smitte i Norge ser vi oss nødt til å innføre strengere forsiktighetsregler for alle som skal ta polygraftest. For å kunne ta polygraftest hos oss er det fra nå av påkrevd at du kan vise frem en negativ SARS-COV-2 PCR test.

 

Regelen gjelder alle som skal ta test. Det blir ikke gjort noen unntak. Prøvesvaret må ikke være mer enn 3 dager gammelt den dagen du møter til test. Dvs: du må ta coronatesten 2-4 dager før du møter til test.

Dersom du føler deg syk testdagen, eller har følt deg syk de siste dagene før testen, så ber vi om at du gir beskjed og ikke møter til test. Det gjelder dem som har feber, har nedsatt luktesans, hoste, snue, tett nese, hodepine, vondt i halsen. Dette gjelder selv om covid-19 PCR testen din er negativ. Dette gjelder ikke dersom du vet at plagene skyldes en kronisk sykdom og har vedvart over lengre tid. Du må fortsatt møte med negativ covid-19 PCR test. 

Ved oppmøte til polygraftesten blir du bedt om å vise på telefonen din at du har fått svar på covid-19 testen din. 

Det er både fort gjort og gratis å ta coronatest i hele Norge, og du behøver ikke gå i karantene mens du venter på svaret fra testen, slik du måtte tidligere. I de fleste kommuner bestiller du test via kommunens hjemmeside. Normalt får du time dagen etter. Flere av de store byene har drop-in mulighet, som gjør at du kan teste deg uten å bestille time i forveien. 

Myndighetene i Norge antar at vi allerede har hatt B.1.1.7 mutasjonen (UK-mutasjonen) i Norge en stund. I flere land ser vi at denne mutasjonen smitter med dobbelt så høy hastighet som D/G614 variantene som har vert vanlig i Norge frem til nå. Siden viruset har relativt lang inkubasjonstid, og siden mange har viruset uten å vite det, så må vi anta at det er vesentlig mer smitte i omløp enn det som blir registrert på daglige oppdateringer.

Når man tar en polygraftest blir man sittende i samme rom som polygrafisten i 2-3 timer sammenhengende. Eksponeringstiden gjør at risikoen for å videreføre smitte må anses som stor, selv om vi bruker maske og raust med sprit. 

Krav om negativ covid-19 test innføres for at du og alle andre som kommer for å ta en test skal føle deg trygg på at det å ta testen ikke utgjør en urimelig stor risiko for å pådra deg eller videreføre smitte. Polygrafisten som utfører testen tar coronatester regelmessig, og kommer også til å ta ny coroantest de siste dagene før du møter til avtalt time. 

Selv om du er blant dem som ikke selv er redd for å få corona, så innføres dette tiltaket for å sikre så godt som mulig at verken du eller andre skal få corona hos oss, eller smitte videre til noen som blir veldig syk eller eller dør av sykdommen.

Vi tester ikke personer som har vert i et annet land de siste 2 ukene. Negativ covid-19 test gjelder som nevnt over fortsatt for alle. Vi forbeholder oss retten til å saksøke dersom du møter til test når du vet- eller burde visst at du er smittet/smittebærende, har vert i et annet land siste 2 uker, eller vet at du har blitt eksponert for smitte de siste 2 ukene. 

Vi regner med at de aller fleste er glad for at vi innfører strengere tiltak for å sikre at du som møter til polygraftest kan føle deg så trygg som mulig.

POLYGRAFTEST (LØGNDETEKTOR)

 

Dette er testen som primært anbefales brukt for de fleste problemstillinger fordi testen produserer mer nyansert informasjon.


1 spørsmål:       Kr 5 500,- 

2-4 spørsmål:   Kr 6 500,- 

Utroskapstest: Kr 5 500,- (Test, der vi tester 3 grader av utroskap i samme test. Dette er den testen vi selger mest av).

Reisekostnader tilkommer (reise, leie av testlokal).

(Typisk 1 000 - 3 000 kroner. For tester som er annonsert i Oslo på datoer i skjemaet under betaler du kun 700 i reisekostnader. Ingen reisekostnader tilkommer for tester utført i Bergen (Bergen Airport Flesland). 
 

Neste mulighet for test i Oslo er 16. januar. 

INTEGRITYVIEW (KOGNITIV TEST)

Ett spørsmål / ett tema: Kr 2 900,-

Ett ekstra spørsmål: Kr 1 000,-

IntegrityView tester kan du ta hjemmefra allerede i dag.
 

Trykk på knappen under for å lære mer om IntegrityView og ta en IntegrityView test.

EYEDETECT

Kr 600 pr spørsmål.​ Reisekostnader og leie av testlokal kan komme i tillegg.

EyeDetect har både fordeler og begrensninger. Les siden om EyeDetect før du sender forespørsel. 

 
 

Send forespørsel om polygraftest (løgndetektortest) her:

E-post:  logndetektor @ gmail.com